Philippines Superlotto 6/49 rezultate

739586 €

Jackpot Next

Luaj Philippines Superlotto 6/49 Online

rezultatet më të fundit e enjte, 23 shtator 2021.

2021/2114

 • 17
 • 20
 • 28
 • 37
 • 38
 • 41
numrat çmim
6 *
5 823 €
4 20 €
3 1 €

Philippines Superlotto 6/49 rezultate e martë, 21 shtator 2021.

2021/2113

 • 9
 • 22
 • 29
 • 37
 • 38
 • 43
numrat çmim
6 *
5 825 €
4 20 €
3 1 €

Philippines Superlotto 6/49 rezultate e diel, 19 shtator 2021.

2021/2112

 • 8
 • 23
 • 26
 • 40
 • 45
 • 47
numrat çmim
6 *
5 827 €
4 20 €
3 1 €

e enjte, 16 shtator 2021.

2021/2111

 • 18
 • 22
 • 30
 • 46
 • 47
 • 48
numrat çmim
6 *
5 828 €
4 20 €
3 1 €

e martë, 14 shtator 2021.

#2021/2110

 • 11
 • 14
 • 19
 • 20
 • 33
 • 43
numrat çmim
6 *
5 830 €
4 20 €
3 1 €

e diel, 12 shtator 2021.

#2021/2109

 • 10
 • 15
 • 20
 • 23
 • 26
 • 27
numrat çmim
6 *
5 829 €
4 20 €
3 1 €

e enjte, 9 shtator 2021.

#2021/2108

 • 5
 • 17
 • 22
 • 24
 • 35
 • 42
numrat çmim
6 *
5 829 €
4 20 €
3 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e diel.

Philippines Superlotto 6/49 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph

Shanset për të fituar në Philippines Superlotto 6/49

Në Philippines Superlotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 48.

 • Jackpot në Philippines Superlotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.