Philippines Ultra Lotto 6/58 rezultate

Luaj Philippines Ultra Lotto 6/58 Online

rezultatet më të fundit e diel, 19 qershor 2022.

 • 02
 • 14
 • 21
 • 26
 • 46
 • 51

Philippines Ultra Lotto 6/58 rezultate e premte, 17 qershor 2022.

 • 04
 • 06
 • 12
 • 26
 • 40
 • 43

Philippines Ultra Lotto 6/58 rezultate e martë, 14 qershor 2022.

 • 02
 • 10
 • 33
 • 46
 • 48
 • 53

e diel, 12 qershor 2022.

 • 05
 • 09
 • 37
 • 39
 • 40
 • 48

e premte, 10 qershor 2022.

 • 19
 • 33
 • 38
 • 43
 • 44
 • 47

e martë, 7 qershor 2022.

 • 04
 • 05
 • 21
 • 26
 • 28
 • 50

e diel, 5 qershor 2022.

 • 03
 • 11
 • 25
 • 50
 • 52
 • 54

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e premte dhe e diel.

Philippines Ultra Lotto 6/58 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph

Shanset për të fituar në Philippines Ultra Lotto 6/58

Në Philippines Ultra Lotto 6/58 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 57.

 • Jackpot në Philippines Ultra Lotto 6/58 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.