Shangai Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 31 dhjetor 2023.

 • 8
 • 1
 • 1
 • 3

Shangai Pick 4 rezultate e shtunë, 30 dhjetor 2023.

 • 8
 • 2
 • 4
 • 6

Shangai Pick 4 rezultate e premte, 29 dhjetor 2023.

 • 9
 • 1
 • 0
 • 2

Shangai Pick 4 rezultate e enjte, 28 dhjetor 2023.

 • 8
 • 3
 • 1
 • 0

e mërkurë, 27 dhjetor 2023.

 • 7
 • 4
 • 2
 • 5

e martë, 26 dhjetor 2023.

 • 5
 • 5
 • 3
 • 9

e hënë, 25 dhjetor 2023.

 • 5
 • 2
 • 8
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kinë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Shangai Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.