Singapore 4D rezultate

e diel, 10 dhjetor 2023

5103

Çmimi 1 3253
Çmimi 2 6349
Prize 3 3276
Prize 4 1213, 2791, 3637, 4672, 5514, 6103, 6191, 7967, 8015, 8040
Çmimi 5 0526, 2260, 3436, 5067, 5405, 6155, 6514, 7187, 8154, 9436

e shtunë, 9 dhjetor 2023

5102

Çmimi 1 8019
Çmimi 2 5653
Prize 3 4589
Prize 4 0150, 0296, 1170, 1557, 6159, 7516, 8338, 8557, 9064, 9600
Çmimi 5 0363, 0568, 2428, 5098, 5564, 6146, 8085, 8210, 9028, 9595

e mërkurë, 6 dhjetor 2023

5101

Çmimi 1 8598
Çmimi 2 8413
Prize 3 2140
Prize 4 0273, 0649, 1964, 2177, 3995, 5337, 7468, 8681, 8879, 9367
Çmimi 5 2546, 3475, 3797, 6303, 6498, 6507, 6906, 9249, 9594, 9776

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Singapore. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Singapore 4D lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 9, 4 numra shtesë dhe 4 numrat bonus.

Singapore 4D është organizuar nga Singapore Pools. Faqja zyrtare: www.singaporepools.com.sg