Sri Lanka Dhana Nidhanaya rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

1278

 • 28
 • 58
 • 64
 • 71
 • 0
 • 2
 • 8
 • 7
 • 0
 • W

Sri Lanka Dhana Nidhanaya rezultate e diel, 24 shtator 2023.

1277

 • 16
 • 35
 • 45
 • 68
 • 4
 • 1
 • 4
 • 5
 • 2
 • A

Sri Lanka Dhana Nidhanaya rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

1276

 • 21
 • 24
 • 50
 • 66
 • 1
 • 1
 • 4
 • 2
 • 9
 • M

Sri Lanka Dhana Nidhanaya rezultate e premte, 22 shtator 2023.

1275

 • 09
 • 21
 • 57
 • 73
 • 1
 • 5
 • 9
 • 2
 • 2
 • C

e enjte, 21 shtator 2023.

#1274

 • 13
 • 37
 • 49
 • 81
 • 0
 • 1
 • 5
 • 5
 • 2
 • E

e mërkurë, 20 shtator 2023.

#1273

 • 5
 • 37
 • 69
 • 76
 • 1
 • 3
 • 5
 • 7
 • 1
 • L

e martë, 19 shtator 2023.

#1272

 • 01
 • 06
 • 29
 • 64
 • 3
 • 1
 • 4
 • 7
 • 3
 • Y

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Sri Lanka. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Sri Lanka Dhana Nidhanaya lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 71.

Sri Lanka Dhana Nidhanaya është organizuar nga National Lotteries Board. Faqja zyrtare: www.nlb.lk