Sri Lanka Mahajana Sampatha rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 7 mars 2024.

5412

 • 9
 • 0
 • 4
 • 3
 • 4
 • 2
 • M

Sri Lanka Mahajana Sampatha rezultate e mërkurë, 6 mars 2024.

5411

 • 4
 • 4
 • 2
 • 0
 • 8
 • 6
 • U

Sri Lanka Mahajana Sampatha rezultate e martë, 5 mars 2024.

5410

 • 5
 • 3
 • 3
 • 8
 • 0
 • 9
 • H

Sri Lanka Mahajana Sampatha rezultate e hënë, 4 mars 2024.

5409

 • 1
 • 4
 • 1
 • 9
 • 7
 • 7
 • Q

e diel, 3 mars 2024.

#5408

 • 5
 • 3
 • 2
 • 7
 • 8
 • 3
 • Q

e shtunë, 2 mars 2024.

#5407

 • 5
 • 9
 • 6
 • 2
 • 4
 • 0
 • E

e premte, 1 mars 2024.

#5406

 • 6
 • 9
 • 3
 • 9
 • 1
 • 4
 • 1
 • 4
 • 1
 • 4
 • 7
 • K

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Sri Lanka. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Sri Lanka Mahajana Sampatha lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 9.

Sri Lanka Mahajana Sampatha është organizuar nga National Lotteries Board. Faqja zyrtare: www.nlb.lk