Taiwan Daily Cash rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 2 mars 2021.

 • 10
 • 23
 • 25
 • 39
 • 05

Taiwan Daily Cash rezultate e hënë, 1 mars 2021.

 • 34
 • 38
 • 36
 • 13
 • 32

Taiwan Daily Cash rezultate e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 32
 • 27
 • 21
 • 25
 • 39

e premte, 26 shkurt 2021.

 • 18
 • 01
 • 27
 • 08
 • 09

e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 22
 • 10
 • 14
 • 38
 • 09

e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 14
 • 24
 • 06
 • 37
 • 19

e martë, 23 shkurt 2021.

 • 07
 • 26
 • 01
 • 29
 • 34

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Taiwan. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë

Në Taiwan Daily Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.