Taiwan Lotto 6/49 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 1 mars 2024.

 • 1
 • 29
 • 30
 • 39
 • 46
 • 47
 • 17

Taiwan Lotto 6/49 rezultate e martë, 27 shkurt 2024.

 • 7
 • 15
 • 17
 • 29
 • 41
 • 42
 • 28

Taiwan Lotto 6/49 rezultate e shtunë, 24 shkurt 2024.

 • 8
 • 15
 • 21
 • 27
 • 46
 • 48
 • 31

e premte, 23 shkurt 2024.

 • 3
 • 8
 • 9
 • 21
 • 34
 • 49
 • 22

e enjte, 22 shkurt 2024.

 • 9
 • 11
 • 18
 • 31
 • 39
 • 46
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Taiwan. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Taiwan Lotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.