Vietnam Power 6 55 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 13 korrik 2024.

1060

 • 2
 • 12
 • 13
 • 33
 • 44
 • 52
 • 34

Vietnam Power 6 55 rezultate e enjte, 11 korrik 2024.

1059

 • 1
 • 2
 • 11
 • 21
 • 22
 • 23
 • 26

Vietnam Power 6 55 rezultate e martë, 9 korrik 2024.

1058

 • 6
 • 8
 • 9
 • 28
 • 33
 • 53
 • 10

e shtunë, 6 korrik 2024.

1057

 • 8
 • 10
 • 12
 • 22
 • 25
 • 55
 • 52

e enjte, 4 korrik 2024.

#1056

 • 10
 • 19
 • 20
 • 29
 • 34
 • 41
 • 8

e martë, 2 korrik 2024.

#1055

 • 7
 • 8
 • 50
 • 52
 • 53
 • 54
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Vietnam. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Vietnam Power 6 55 është organizuar nga Vietlott. Faqja zyrtare: vietlott.vn

Shanset për të fituar në Vietnam Power 6 55

Në Vietnam Power 6 55 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 55 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Vietnam Power 6 55 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28989700.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4831610.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 100658.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1643.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 78.