Argjentinë Loto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 25 qershor 2022.

 • 5
 • 11
 • 12
 • 29
 • 31
 • 35
 • 1
 • 7

Argjentinë Loto rezultate e mërkurë, 22 qershor 2022.

 • 7
 • 13
 • 19
 • 24
 • 29
 • 40
 • 0
 • 9

Argjentinë Loto rezultate e shtunë, 18 qershor 2022.

 • 6
 • 8
 • 17
 • 22
 • 28
 • 35
 • 1
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Argjentinë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Argjentinë Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 41 dhe 2 numra shtesë.

Argjentinë Loto është organizuar nga Argentine National Lottery.