Argjentinë Loto 5 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 7
 • 10
 • 17
 • 25
 • 31

Argjentinë Loto 5 rezultate e shtunë, 1 qershor 2024.

 • 4
 • 7
 • 8
 • 14
 • 33

Argjentinë Loto 5 rezultate e premte, 24 maj 2024.

 • 2
 • 15
 • 23
 • 24
 • 36

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Argjentinë. Tërheq janë në e premte dhe e shtunë.

Në Argjentinë Loto 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 0 - 36.

Argjentinë Loto 5 është organizuar nga Argentine National Lottery.