Argjentinë Loto Desquite rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 qershor 2021.

 • 1
 • 3
 • 4
 • 5
 • 13
 • 19
 • 9
 • 8

Argjentinë Loto Desquite rezultate e shtunë, 19 qershor 2021.

 • 8
 • 10
 • 21
 • 24
 • 31
 • 33
 • 1
 • 0

Argjentinë Loto Desquite rezultate e mërkurë, 16 qershor 2021.

 • 2
 • 9
 • 10
 • 20
 • 31
 • 37
 • 9
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Argjentinë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Argjentinë Loto Desquite lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 41 dhe 2 numra shtesë.

Argjentinë Loto Desquite është organizuar nga Argentine National Lottery.