Argjentinë Loto Sale o Sale rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 qershor 2021.

 • 17
 • 19
 • 35
 • 36
 • 38
 • 41

Argjentinë Loto Sale o Sale rezultate e shtunë, 19 qershor 2021.

 • 9
 • 12
 • 13
 • 16
 • 17
 • 22

Argjentinë Loto Sale o Sale rezultate e mërkurë, 16 qershor 2021.

 • 3
 • 5
 • 9
 • 35
 • 36
 • 37

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Argjentinë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Argjentinë Loto Sale o Sale lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 41.

Argjentinë Loto Sale o Sale është organizuar nga Argentine National Lottery.