Aruba Lotto di Dia rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

6326

 • 04
 • 11
 • 13
 • 15
 • 22

Aruba Lotto di Dia rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

6325

 • 12
 • 17
 • 19
 • 25
 • 27

Aruba Lotto di Dia rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

6324

 • 05
 • 09
 • 14
 • 23
 • 28

e enjte, 7 dhjetor 2023.

6323

 • 07
 • 11
 • 15
 • 21
 • 26

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

#6322

 • 03
 • 05
 • 11
 • 21
 • 27

e martë, 5 dhjetor 2023.

#6321

 • 05
 • 13
 • 15
 • 19
 • 29

e hënë, 4 dhjetor 2023.

#6320

 • 02
 • 10
 • 14
 • 23
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Aruba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 172313 €.

Lotto di Dia është organizuar nga E Loteria di Aruba. Faqja zyrtare: www.lottoaruba.com

Shanset për të fituar në Lotto di Dia

Në Aruba Lotto di Dia lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 30.

 • Jackpot në Lotto di Dia është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 142506.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1140.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 47.