Brazil Dia de Sorte results

Luaj Brazil Dia de Sorte Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

13 17 18 19 22 27 29 8
numrat çmim
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 424 €
6 424 €
5 + 1 5 €
5 4 €
4 + 1 1 €
4 Nuk ka fitues
0 + 1 Nuk ka fitues

Brazil Dia de Sorte results e enjte, 5 dhjetor 2019.

4 5 13 17 23 24 29 12
numrat çmim
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 337 €
6 336 €
5 + 1 5 €
5 4 €
4 + 1 1 €
4 Nuk ka fitues
0 + 1 Nuk ka fitues

Brazil Dia de Sorte results e martë, 3 dhjetor 2019.

3 6 7 16 22 23 28 12
numrat çmim
7 + 1 70686 €
7 70686 €
6 + 1 378 €
6 377 €
5 + 1 5 €
5 4 €
4 + 1 1 €
4 Nuk ka fitues
0 + 1 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e shtunë, e enjte dhe e martë.

Brazil Dia de Sorte është organizuar nga Caixa www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Brazil Dia de Sorte

Në Brazil Dia de Sorte lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 31

  • Jackpot në Brazil Dia de Sorte është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31554900
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2868627
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 187827
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 17075
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5444
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 495
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 445
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 12