Brazil Dupla Sena rezultate

Luaj Brazil Dupla Sena Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 16 nëntor 2019.

9 10 18 32 43 46
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 613 €
5 667 €
4 19 €
4 20 €
3 Nuk ka fitues
3 Nuk ka fitues

Brazil Dupla Sena rezultate e enjte, 14 nëntor 2019.

22 23 26 28 30 35
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 1068 €
5 769 €
4 25 €
4 20 €
3 Nuk ka fitues
3 Nuk ka fitues

Brazil Dupla Sena rezultate e martë, 12 nëntor 2019.

13 22 34 40 41 48
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 1326 €
5 625 €
4 23 €
4 18 €
3 Nuk ka fitues
3 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e shtunë, e enjte, e martë dhe e premte.

Brazil Dupla Sena është organizuar nga Caixa www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Brazil Dupla Sena

Në Brazil Dupla Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 50

  • Jackpot në Brazil Dupla Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15890700
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60192
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1120
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60