Brazil Lotofacil rezultate

Luaj Brazil Lotofacil Online

rezultatet më të fundit e premte, 18 tetor 2019.

2 4 5 6 8 10 11 13 15 16 19 20 21 24 25
numrat çmim
15 12675 €
14 107 €
13 4 €
12 2 €
11 Nuk ka fitues

Brazil Lotofacil rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

1 2 3 4 5 6 8 10 12 15 17 19 23 24 25
numrat çmim
15 167149 €
14 323 €
13 4 €
12 2 €
11 Nuk ka fitues

Brazil Lotofacil rezultate e hënë, 14 tetor 2019.

2 4 8 9 11 12 13 14 15 18 19 21 23 24 25
numrat çmim
15 389035 €
14 291 €
13 4 €
12 2 €
11 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e premte, e mërkurë dhe e hënë.

Brazil Lotofacil është organizuar nga Caixa www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Brazil Lotofacil

Në Brazil Lotofacil lojtar zgjedh 15 numrat në mes 1 - 25

  • Jackpot në Brazil Lotofacil është fituar nëpërmjet krahasimit 15 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3268760
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 14 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21791
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 13 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 691
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 12 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 11 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11