Brazil LotoMania rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 0
 • 2
 • 4
 • 8
 • 22
 • 26
 • 40
 • 48
 • 52
 • 55
 • 61
 • 68
 • 70
 • 73
 • 80
 • 81
 • 82
 • 85
 • 90
 • 98

Brazil LotoMania rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 5
 • 8
 • 10
 • 13
 • 14
 • 23
 • 24
 • 27
 • 28
 • 30
 • 34
 • 36
 • 48
 • 49
 • 50
 • 69
 • 73
 • 77
 • 86
 • 99

Brazil LotoMania rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 2
 • 5
 • 17
 • 20
 • 22
 • 23
 • 28
 • 29
 • 30
 • 33
 • 50
 • 51
 • 56
 • 59
 • 60
 • 64
 • 65
 • 90
 • 96
 • 99

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Brazil LotoMania është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Brazil LotoMania

Në Brazil LotoMania lojtar zgjedh 20 numrat në mes 0 - 99.

 • Jackpot në Brazil LotoMania është fituar nëpërmjet krahasimit 20 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11372600.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 19 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 352551.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 18 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24235.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 17 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2776.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 16 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 472.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 15 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 112.