Brazil Mega-Sena rezultate

Luaj Brazil Mega-Sena Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

15 23 30 35 38 44
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 12645 €
4 171 €

Brazil Mega-Sena rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

1 11 34 36 44 56
numrat çmim
6 7.5 milion €
5 12144 €
4 185 €

Brazil Mega-Sena rezultate e hënë, 14 tetor 2019.

3 11 29 35 44 57
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 4534 €
4 126 €

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e shtunë, e mërkurë dhe e hënë.

Brazil Mega-Sena është organizuar nga Caixa www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Brazil Mega-Sena

Në Brazil Mega-Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 60

  • Jackpot në Brazil Mega-Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 50063856
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154518
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2332