Brazil Quina rezultate

Luaj Brazil Quina Online

rezultatet më të fundit e hënë, 20 janar 2020.

3 18 31 35 61
numrat çmim
5 Nuk ka fitues
4 1622 €
3 33 €
2 Nuk ka fitues

Brazil Quina rezultate e shtunë, 18 janar 2020.

8 55 57 68 79
numrat çmim
5 2 milion €
4 1902 €
3 40 €
2 Nuk ka fitues

Brazil Quina rezultate e premte, 17 janar 2020.

4 27 57 74 76
numrat çmim
5 Nuk ka fitues
4 1592 €
3 34 €
2 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e hënë, e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë dhe e martë.

Brazil Quina është organizuar nga Caixa www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Brazil Quina

Në Brazil Quina lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 80

  • Jackpot në Brazil Quina është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24040016
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 64106
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 866
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36