Caribbean Lucky pick rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 13 korrik 2024.

 • 01
 • 14
 • 22
 • 24
 • 25

shumëzues 2

Caribbean Lucky pick rezultate e premte, 12 korrik 2024.

 • 16
 • 17
 • 19
 • 27
 • 28

shumëzues 2

Caribbean Lucky pick rezultate e enjte, 11 korrik 2024.

 • 04
 • 11
 • 20
 • 23
 • 24

shumëzues 3

Caribbean Lucky pick rezultate e mërkurë, 10 korrik 2024.

 • 02
 • 03
 • 07
 • 21
 • 22

shumëzues 2

e martë, 9 korrik 2024.

 • 02
 • 11
 • 22
 • 25
 • 28

shumëzues 2

e hënë, 8 korrik 2024.

 • 12
 • 17
 • 21
 • 22
 • 27

shumëzues 3

e diel, 7 korrik 2024.

 • 10
 • 11
 • 17
 • 23
 • 28

shumëzues 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Anguilla, Antigua dhe Barbuda, Bermuda, Saint Kitts dhe Nevis, Sint Maarten dhe Ishujt e Virgjër të SHBA. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Caribbean Lucky pick lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 28.

Lucky pick është organizuar nga IGT. Faqja zyrtare: www.igt.com