Caribbean Super Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 22 shtator 2023.

1444

 • 01
 • 18
 • 21
 • 25
 • 26
 • 7

Caribbean Super Lotto rezultate e martë, 19 shtator 2023.

1443

 • 10
 • 17
 • 23
 • 28
 • 33
 • 9

Caribbean Super Lotto rezultate e premte, 15 shtator 2023.

1442

 • 11
 • 14
 • 16
 • 21
 • 28
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Xhamaika, Anguilla, Barbados, Saint Kitts dhe Nevis, Antigua dhe Barbuda, Sint Maarten, Bermuda dhe Ishujt e Virgjër të SHBA. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Super lotto është organizuar nga Supreme Ventures. Faqja zyrtare: supremeventures.com

Shanset për të fituar në Super lotto

Në Caribbean Super Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 28 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Super lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.