Chile Clasico Loto rezultate

Luaj Clasico Loto Online

rezultatet më të fundit e enjte, 23 maj 2024.

2024/5116

 • 7
 • 8
 • 11
 • 14
 • 16
 • 19
 • 36
numrat çmim
6 84.9 milion €
5 + 1 3.5 milion €
5 109550 €
4 + 1 109508 €
4 3030 €
3 + 1 2818 €
3 891 €
2 + 1 849 €

Chile Clasico Loto rezultate e martë, 21 maj 2024.

2024/5115

 • 7
 • 10
 • 15
 • 20
 • 26
 • 33
 • 27
numrat çmim
6 660.4 milion €
5 + 1 3.3 milion €
5 154048 €
4 + 1 46568 €
4 2707 €
3 + 1 2258 €
3 891 €
2 + 1 849 €

Chile Clasico Loto rezultate e diel, 19 maj 2024.

2024/5114

 • 5
 • 6
 • 23
 • 30
 • 33
 • 35
 • 3
numrat çmim
6 *
5 + 1 9.3 milion €
5 175282 €
4 + 1 55505 €
4 5109 €
3 + 1 2011 €
3 917 €
2 + 1 849 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kili. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e diel.

Clasico Loto është organizuar nga Polla Chilena de Beneficencia. Faqja zyrtare: www.pollachilena.cl

Shanset për të fituar në Clasico Loto

Në Chile Clasico Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 41 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Clasico Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4496390.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 749398.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22041.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 8816.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 534.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 401.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 50.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38.