Costa Rica 3 Monazos rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023 në 12:55 e pasdites.

 • 9
 • 6
 • 5

Costa Rica 3 Monazos rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023 në 12:55 e pasdites.

 • 0
 • 5
 • 2
 • 3
 • 8
 • 6

Costa Rica 3 Monazos rezultate e premte, 8 dhjetor 2023 në 12:55 e pasdites.

 • 6
 • 6
 • 2
 • 1
 • 6
 • 0

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Costa Rica. Tërheq janë në e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Costa Rica 3 Monazos lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Costa Rica 3 Monazos është organizuar nga Junta de Protección Social. Faqja zyrtare: www.jps.go.cr