Costa Rica Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 8
 • 14
 • 18
 • 26
 • 31

Costa Rica Lotto rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 16
 • 21
 • 28
 • 34
 • 40

Costa Rica Lotto rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 15
 • 21
 • 27
 • 30
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Costa Rica. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Në Costa Rica Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 40.

Costa Rica Lotto është organizuar nga Junta de Protección Social. Faqja zyrtare: www.jps.go.cr