Costa Rica Tiempos rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023 në 12:55 e pasdites.

 • 5
 • 7
 • 5
 • 1

Costa Rica Tiempos rezultate e enjte, 28 shtator 2023 në 12:55 e pasdites.

 • 6
 • 3
 • 6
 • 7

Costa Rica Tiempos rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023 në 12:55 e pasdites.

 • 2
 • 3
 • 7
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Costa Rica. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Në Costa Rica Tiempos lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 7.

Costa Rica Tiempos është organizuar nga Junta de Protección Social. Faqja zyrtare: www.jps.go.cr