Dominica Powerball rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 1
 • 10
 • 19
 • 24
 • 1
 • M

Dominica Powerball rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 9
 • 10
 • 18
 • 25
 • 1
 • K

Dominica Powerball rezultate e shtunë, 19 nëntor 2022.

 • 7
 • 12
 • 20
 • 28
 • 4
 • O

e mërkurë, 16 nëntor 2022.

 • 4
 • 5
 • 7
 • 27
 • 5
 • O

e shtunë, 12 nëntor 2022.

 • 1
 • 3
 • 17
 • 24
 • 4
 • O

e mërkurë, 9 nëntor 2022.

 • 3
 • 8
 • 13
 • 17
 • 2
 • H

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Dominica. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Dominica Powerball lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 29 dhe 1 numra shtesë.

Dominica Powerball është organizuar nga Dominica National Lottery. Faqja zyrtare: domlottery.com