Grenada Daily Cash 4 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 24 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 6
 • 5
 • 7
 • 1

Grenada Daily Cash 4 rezultate e enjte, 23 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 8
 • 0
 • 6
 • 9

Grenada Daily Cash 4 rezultate e mërkurë, 22 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 1
 • 6
 • 1
 • 7

e martë, 21 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 9
 • 2
 • 6
 • 6

e shtunë, 18 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 5
 • 8
 • 4

e premte, 17 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 8
 • 9
 • 9

e enjte, 16 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 6
 • 8
 • 8
 • 5

e mërkurë, 15 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 6
 • 2
 • 4

e martë, 14 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 0
 • 7
 • 3
 • 6

e hënë, 13 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 1
 • 6
 • 9

e shtunë, 11 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 2
 • 0
 • 4
 • 3

e premte, 10 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 5
 • 6
 • 3

e mërkurë, 8 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 2
 • 3
 • 9
 • 3

e martë, 7 maj 2024 në 9:45 e paradites.

 • 6
 • 0
 • 6
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Grenada. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Grenada Daily Cash 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Grenada Daily Cash 4 është organizuar nga National Lotteries Authority. Faqja zyrtare: www.nla.gd