Guyana Daily Millions rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 6
 • 7
 • 14
 • 15
 • 26

Guyana Daily Millions rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 2
 • 4
 • 8
 • 17
 • 26

Guyana Daily Millions rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 6
 • 14
 • 17
 • 20
 • 24

Guyana Daily Millions rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 3
 • 5
 • 9
 • 19
 • 20

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 4
 • 5
 • 7
 • 9
 • 14

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 5
 • 9
 • 10
 • 17
 • 20

e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 6
 • 7
 • 11
 • 21
 • 22

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Guyana. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Guyana Daily Millions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 24.