Guyana Draw De Line rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 1 dhjetor 2022.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 9
 • 10

Guyana Draw De Line rezultate e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 4
 • 7
 • 10
 • 12
 • 13
 • 20
 • 21

Guyana Draw De Line rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 1
 • 2
 • 7
 • 9
 • 13
 • 15
 • 21

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Guyana. Tërheq janë në e martë, e mërkurë dhe e enjte.

Në Guyana Draw De Line lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 21.

Guyana Draw De Line është organizuar nga National Lotteries Authority. Faqja zyrtare: www.nla.gd