Honduras Loto Super Premio rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 02
 • 18
 • 25
 • 26
 • 29
 • 30

Honduras Loto Super Premio rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 02
 • 10
 • 22
 • 23
 • 26
 • 30

Honduras Loto Super Premio rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 01
 • 03
 • 07
 • 09
 • 12
 • 24

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Honduras. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Honduras Loto Super Premio është organizuar nga Loto Honduras.

Shanset për të fituar në Honduras Loto Super Premio

Në Honduras Loto Super Premio lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 33.

 • Jackpot në Honduras Loto Super Premio është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1107568.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6837.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 210.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19.