Honduras Premia 2 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 2 korrik 2022 në 11:00 e paradites.

 • 27
 • 19

Honduras Premia 2 rezultate e premte, 1 korrik 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 96
 • 69

Honduras Premia 2 rezultate e premte, 1 korrik 2022 në 3:00 e pasdites.

 • 81
 • 30

Honduras Premia 2 rezultate e premte, 1 korrik 2022 në 11:00 e paradites.

 • 04
 • 21

e enjte, 30 qershor 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 52
 • 24

e enjte, 30 qershor 2022 në 3:00 e pasdites.

 • 60
 • 03

e enjte, 30 qershor 2022 në 11:00 e paradites.

 • 10
 • 80

e mërkurë, 29 qershor 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 91
 • 71

e mërkurë, 29 qershor 2022 në 3:00 e pasdites.

 • 90
 • 81

e mërkurë, 29 qershor 2022 në 11:00 e paradites.

 • 88
 • 71

e martë, 28 qershor 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 06
 • 29

e martë, 28 qershor 2022 në 3:00 e pasdites.

 • 37
 • 69

e martë, 28 qershor 2022 në 11:00 e paradites.

 • 10
 • 20

e hënë, 27 qershor 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 09
 • 18

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Honduras. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Honduras Premia 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 99.

Honduras Premia 2 është organizuar nga Loto Honduras.