Kili Al fin le Achunté rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 6
 • 7
 • 8
 • 18
 • 19
 • 23
 • 26
 • 1

Kili Al fin le Achunté rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 3
 • 6
 • 9
 • 10
 • 16
 • 19
 • 28
 • 3

Kili Al fin le Achunté rezultate e diel, 3 dhjetor 2023.

 • 7
 • 8
 • 14
 • 15
 • 17
 • 19
 • 30
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kili. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e diel.

Kili Al fin le Achunté është organizuar nga Lotería de Concepción. Faqja zyrtare: www.loteria.cl

Shanset për të fituar në Kili Al fin le Achunté

Në Kili Al fin le Achunté lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 30 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Kili Al fin le Achunté është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6107400.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37934.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18967.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1149.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 574.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 98.53.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 49.27.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 9.8.