Kili Kino 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 3
 • 5
 • 9
 • 10
 • 19
 • 25
 • 32

Kili Kino 5 rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 2
 • 9
 • 10
 • 11
 • 14
 • 25
 • 32

Kili Kino 5 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 1
 • 8
 • 13
 • 14
 • 27
 • 32
 • 34

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 5
 • 6
 • 8
 • 20
 • 22
 • 27
 • 32

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 2
 • 4
 • 6
 • 7
 • 17
 • 18
 • 20

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 7
 • 13
 • 17
 • 22
 • 25
 • 29
 • 30

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 7
 • 8
 • 11
 • 15
 • 20
 • 21
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kili. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kili Kino 5 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 36.

Kili Kino 5 është organizuar nga Lotería de Concepción. Faqja zyrtare: www.loteria.cl