Kolumbi Baloto Revancha rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 qershor 2021.

 • 15
 • 16
 • 17
 • 39
 • 41
 • 9

Kolumbi Baloto Revancha rezultate e shtunë, 19 qershor 2021.

 • 5
 • 8
 • 14
 • 26
 • 33
 • 3

Kolumbi Baloto Revancha rezultate e mërkurë, 16 qershor 2021.

 • 2
 • 6
 • 28
 • 34
 • 38
 • 11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kolumbi. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Kolumbi Baloto Revancha lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43 dhe 1 numra shtesë.

Kolumbi Baloto Revancha është organizuar nga IGT. Faqja zyrtare: www.igt.com