Kolumbi Cafeterito rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

Noche

 • 1
 • 5
 • 1
 • 2

Kolumbi Cafeterito rezultate e diel, 24 shtator 2023.

Noche

 • 1
 • 2
 • 3
 • 2

Kolumbi Cafeterito rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

Noche

 • 4
 • 1
 • 1
 • 4

Kolumbi Cafeterito rezultate e premte, 22 shtator 2023.

Noche

 • 5
 • 7
 • 9
 • 8

e enjte, 21 shtator 2023.

Noche

 • 8
 • 4
 • 9
 • 0

e mërkurë, 20 shtator 2023.

Noche

 • 0
 • 8
 • 4
 • 2

e martë, 19 shtator 2023.

Noche

 • 0
 • 4
 • 1
 • 7

e hënë, 18 shtator 2023.

Noche

 • 3
 • 0
 • 3
 • 4

e diel, 17 shtator 2023.

Noche

 • 9
 • 4
 • 7
 • 3

e shtunë, 16 shtator 2023.

Noche

 • 1
 • 4
 • 3
 • 6

e premte, 15 shtator 2023.

Tarde

 • 9
 • 9
 • 0
 • 8

e enjte, 14 shtator 2023.

Tarde

 • 4
 • 3
 • 5
 • 6

e mërkurë, 13 shtator 2023.

Tarde

 • 4
 • 9
 • 0
 • 4

e martë, 12 shtator 2023.

Tarde

 • 1
 • 2
 • 0
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kolumbi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kolumbi Cafeterito lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Kolumbi Cafeterito është organizuar nga Pagatodo. Faqja zyrtare: www.pagatodo.com.co