Kolumbi El Dorado rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 26 shtator 2023 në 3:30 e pasdites.

Tarde

 • 5
 • 8
 • 3
 • 5

Kolumbi El Dorado rezultate e hënë, 25 shtator 2023 në 3:30 e pasdites.

Tarde

 • 7
 • 4
 • 9
 • 5

Kolumbi El Dorado rezultate e hënë, 25 shtator 2023 në 11:00 e paradites.

Mañana

 • 1
 • 3
 • 8
 • 1

Kolumbi El Dorado rezultate e diel, 24 shtator 2023 në 10:15 e pasdites.

Noche

 • 6
 • 6
 • 3
 • 1

e shtunë, 23 shtator 2023 në 10:15 e pasdites.

Noche

 • 7
 • 5
 • 8
 • 3

e shtunë, 23 shtator 2023 në 3:30 e pasdites.

Tarde

 • 0
 • 8
 • 1
 • 7

e shtunë, 23 shtator 2023 në 11:00 e paradites.

Mañana

 • 6
 • 2
 • 5
 • 4

e premte, 22 shtator 2023 në 10:15 e pasdites.

Noche

 • 5
 • 7
 • 7
 • 8

e premte, 22 shtator 2023 në 3:30 e pasdites.

Tarde

 • 2
 • 7
 • 3
 • 1

e premte, 22 shtator 2023 në 11:00 e paradites.

Mañana

 • 3
 • 2
 • 5
 • 6

e enjte, 21 shtator 2023 në 10:15 e pasdites.

Noche

 • 7
 • 3
 • 8
 • 4

e enjte, 21 shtator 2023 në 3:30 e pasdites.

Tarde

 • 1
 • 2
 • 4
 • 7

e enjte, 21 shtator 2023 në 11:00 e paradites.

Mañana

 • 7
 • 9
 • 0
 • 6

e mërkurë, 20 shtator 2023 në 10:15 e pasdites.

Noche

 • 7
 • 1
 • 2
 • 9

e mërkurë, 20 shtator 2023 në 3:30 e pasdites.

Tarde

 • 7
 • 2
 • 5
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kolumbi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kolumbi El Dorado lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Kolumbi El Dorado është organizuar nga Pagatodo. Faqja zyrtare: www.pagatodo.com.co