Kolumbi Paisita rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023.

Noche

 • 2
 • 9
 • 7
 • 5

Kolumbi Paisita rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

Noche

 • 6
 • 4
 • 9
 • 8

Kolumbi Paisita rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

Noche

 • 9
 • 6
 • 3
 • 0

Kolumbi Paisita rezultate e martë, 26 shtator 2023.

Noche

 • 9
 • 8
 • 8
 • 4

e hënë, 25 shtator 2023.

Noche

 • 9
 • 3
 • 0
 • 4

e diel, 24 shtator 2023.

Noche

 • 8
 • 8
 • 3
 • 7

e shtunë, 23 shtator 2023.

Noche

 • 7
 • 0
 • 8
 • 4

e premte, 22 shtator 2023.

Noche

 • 9
 • 1
 • 1
 • 1

e enjte, 21 shtator 2023.

Noche

 • 0
 • 2
 • 2
 • 9

e mërkurë, 20 shtator 2023.

Noche

 • 3
 • 4
 • 3
 • 9

e martë, 19 shtator 2023.

Noche

 • 7
 • 1
 • 8
 • 9

e hënë, 18 shtator 2023.

Noche

 • 2
 • 3
 • 1
 • 2

e diel, 17 shtator 2023.

Noche

 • 3
 • 9
 • 2
 • 5

e shtunë, 16 shtator 2023.

Noche

 • 3
 • 8
 • 0
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kolumbi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kolumbi Paisita lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Kolumbi Paisita është organizuar nga Pagatodo. Faqja zyrtare: www.pagatodo.com.co