Llotaria Braziliane Mega-Sena rezultate

Luaj Mega-Sena Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 29 mars 2023.

2023/2578

 • 37
 • 39
 • 47
 • 50
 • 59
 • 60
numrat çmim
6 31.7 milion €
5 17400 €
4 1201 €

Llotaria Braziliane Mega-Sena rezultate e shtunë, 25 mars 2023.

2023/2577

 • 12
 • 18
 • 22
 • 31
 • 44
 • 50
numrat çmim
6 *
5 39712 €
4 760 €

Llotaria Braziliane Mega-Sena rezultate e mërkurë, 22 mars 2023.

2023/2576

 • 29
 • 32
 • 33
 • 35
 • 38
 • 43
numrat çmim
6 *
5 37726 €
4 842 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte dhe e shtunë.

Mega-Sena është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Mega-Sena

Në Llotaria Braziliane Mega-Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 60.

 • Jackpot në Mega-Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 50063856.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154518.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2332.