Lotaria Braziliane Dia de Sorte rezultate

Luaj Dia de Sorte Online

rezultatet më të fundit e martë, 5 janar 2021.

2021/402

 • 1
 • 3
 • 5
 • 7
 • 20
 • 22
 • 29
 • 3
numrat çmim
7 + 1 67728 €
7 67728 €
6 + 1 258 €
6 258 €
5 + 1 3 €
5 3 €
4 + 1 1 €
4 1 €
0 + 1 0 €

Lotaria Braziliane Dia de Sorte rezultate e enjte, 31 dhjetor 2020.

2020/401

 • 3
 • 4
 • 6
 • 7
 • 10
 • 24
 • 31
 • 9
numrat çmim
7 + 1 *
7 *
6 + 1 399 €
6 398 €
5 + 1 4 €
5 3 €
4 + 1 1 €
4 1 €
0 + 1 0 €

Lotaria Braziliane Dia de Sorte rezultate e martë, 29 dhjetor 2020.

2020/400

 • 6
 • 12
 • 17
 • 19
 • 21
 • 23
 • 31
 • 11
numrat çmim
7 + 1 492952 €
7 492951 €
6 + 1 420 €
6 419 €
5 + 1 3 €
5 3 €
4 + 1 1 €
4 1 €
0 + 1 0 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Dia de Sorte është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Dia de Sorte

Në Lotaria Braziliane Dia de Sorte lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 31 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Dia de Sorte është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2868627.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31554900.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 17075.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 187827.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 495.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5444.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 445.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 12.