Lotaria Braziliane Lotofacil rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 28 shkurt 2024.

 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 14
 • 16
 • 18
 • 20
 • 21

Lotaria Braziliane Lotofacil rezultate e martë, 27 shkurt 2024.

 • 01
 • 02
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 10
 • 11
 • 13
 • 18
 • 19
 • 22
 • 24
 • 25

Lotaria Braziliane Lotofacil rezultate e hënë, 26 shkurt 2024.

 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 11
 • 12
 • 16
 • 17
 • 18
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25

e shtunë, 24 shkurt 2024.

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 15
 • 16
 • 20
 • 22
 • 23

e premte, 23 shkurt 2024.

 • 01
 • 04
 • 05
 • 07
 • 08
 • 09
 • 11
 • 13
 • 14
 • 17
 • 18
 • 20
 • 21
 • 22
 • 25

e enjte, 22 shkurt 2024.

 • 01
 • 05
 • 07
 • 08
 • 09
 • 12
 • 13
 • 14
 • 17
 • 18
 • 20
 • 21
 • 23
 • 24
 • 25

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Lotofacil është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Lotofacil

Në Lotaria Braziliane Lotofacil lojtar zgjedh 15 numrat në mes 1 - 25.

 • Jackpot në Lotofacil është fituar nëpërmjet krahasimit 15 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3268760.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 14 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21791.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 13 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 691.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 12 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 11 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.