Lotaria Braziliane Mega-Sena rezultate

Luaj Mega-Sena Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 11 korrik 2020.

2020/2278

 • 8
 • 17
 • 34
 • 37
 • 43
 • 45
numrat çmim
6 *
5 27937 €
4 599 €

Lotaria Braziliane Mega-Sena rezultate e mërkurë, 8 korrik 2020.

2020/2277

 • 10
 • 22
 • 23
 • 37
 • 53
 • 60
numrat çmim
6 *
5 25075 €
4 570 €

Lotaria Braziliane Mega-Sena rezultate e shtunë, 4 korrik 2020.

2020/2276

 • 5
 • 15
 • 18
 • 27
 • 49
 • 57
numrat çmim
6 *
5 28955 €
4 574 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Mega-Sena është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Mega-Sena

Në Mega-Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 60.

 • Jackpot në Mega-Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 50063856
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154518
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2332