Lotaria Braziliane Quina rezultate

Luaj Quina Online

rezultatet më të fundit e premte, 28 janar 2022.

2022/5766

 • 6
 • 47
 • 48
 • 58
 • 64
numrat çmim
5 *
4 1172 €
3 14 €
2 1 €

Lotaria Braziliane Quina rezultate e enjte, 27 janar 2022.

2022/5765

 • 13
 • 38
 • 44
 • 68
 • 78
numrat çmim
5 *
4 1106 €
3 11 €
2 0 €

Lotaria Braziliane Quina rezultate e mërkurë, 26 janar 2022.

2022/5764

 • 28
 • 30
 • 63
 • 70
 • 76
numrat çmim
5 463533 €
4 2034 €
3 18 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Quina është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Quina

Në Lotaria Braziliane Quina lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 80.

 • Jackpot në Quina është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24040016.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 64106.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 866.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36.