Lotaria Braziliane Timemania rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 4 korrik 2024.

2113

 • 15
 • 20
 • 31
 • 32
 • 43
 • 76
 • 78

Lotaria Braziliane Timemania rezultate e martë, 25 qershor 2024.

2109

 • 16
 • 34
 • 40
 • 43
 • 47
 • 67
 • 70

Lotaria Braziliane Timemania rezultate e shtunë, 20 prill 2024.

2082

 • 1
 • 22
 • 25
 • 26
 • 53
 • 59
 • 60

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lotaria Braziliane Timemania është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Lotaria Braziliane Timemania

Në Lotaria Braziliane Timemania lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 80.

 • Jackpot në Lotaria Braziliane Timemania është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26472600.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 216103.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5220.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 276.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29.