Meksikë Chispazo rezultate

6141 €

Jackpot Next

Meksikë Chispazo rezultate e shtunë, 23 janar 2021.

2021/8132

 • 2
 • 8
 • 13
 • 14
 • 18
numrat çmim
5 9646 €
4 46 €
3 2 €
2 0 €

e shtunë, 23 janar 2021.

2021/8131

 • 7
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
numrat çmim
5 1331 €
4 26 €
3 2 €
2 0 €

e premte, 22 janar 2021.

#2021/8130

 • 7
 • 9
 • 11
 • 14
 • 21
numrat çmim
5 2008 €
4 25 €
3 1 €
2 0 €

e premte, 22 janar 2021.

#2021/8129

 • 4
 • 5
 • 10
 • 21
 • 24
numrat çmim
5 5575 €
4 55 €
3 2 €
2 0 €

e enjte, 21 janar 2021.

#2021/8128

 • 3
 • 5
 • 11
 • 13
 • 25
numrat çmim
5 9748 €
4 30 €
3 2 €
2 0 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Meksikë. Tërheq janë në e enjte, e premte dhe e shtunë.

Chispazo është organizuar nga Pronosticos. Faqja zyrtare: www.pronosticos.gob.mx

Shanset për të fituar në Chispazo

Në Meksikë Chispazo lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 28.

 • Jackpot në Chispazo është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 98280
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 855
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 39
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6