Peru Ganadiario rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 02
 • 12
 • 28
 • 31
 • 32

Peru Ganadiario rezultate e diel, 22 nëntor 2020.

 • 16
 • 17
 • 22
 • 26
 • 32

Peru Ganadiario rezultate e shtunë, 21 nëntor 2020.

 • 14
 • 15
 • 26
 • 28
 • 29

Biletat mund të blihen në Peru. Tërheq janë në e hënë, e shtunë dhe e diel.

Në Peru Ganadiario lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 33.

Peru Ganadiario është organizuar nga Intralot De Peru. Faqja zyrtare: www.intralot.com.pe