Peru Tinka rezultate

4.1 milion €

Jackpot Next

Luaj Peru Tinka Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 17 prill 2024.

2024/1082

 • 6
 • 21
 • 26
 • 27
 • 40
 • 47
 • 34
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 4395 €
4 + 1 439 €
4 88 €
3 + 1 44 €
3 9 €
2 + 1 4 €

Peru Tinka rezultate e diel, 14 prill 2024.

2024/1081

 • 5
 • 7
 • 17
 • 19
 • 41
 • 47
 • 4
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 4395 €
4 + 1 439 €
4 88 €
3 + 1 44 €
3 9 €
2 + 1 4 €

Peru Tinka rezultate e mërkurë, 10 prill 2024.

2024/1080

 • 33
 • 34
 • 35
 • 37
 • 40
 • 47
 • 18
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 4395 €
4 + 1 439 €
4 88 €
3 + 1 44 €
3 9 €
2 + 1 4 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Peru. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Peru Tinka është organizuar nga Intralot De Peru. Faqja zyrtare: www.intralot.com.pe

Shanset për të fituar në Peru Tinka

Në Peru Tinka lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Peru Tinka është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14290.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 579.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48.