Republika domenikane La Primera rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 26 korrik 2021.

291

 • 04
 • 46
 • 28

Republika domenikane La Primera rezultate e diel, 25 korrik 2021.

290

 • 02
 • 96
 • 31

Republika domenikane La Primera rezultate e shtunë, 24 korrik 2021.

289

 • 53
 • 12
 • 97

Republika domenikane La Primera rezultate e premte, 23 korrik 2021.

288

 • 74
 • 30
 • 04

e enjte, 22 korrik 2021.

#287

 • 48
 • 52
 • 46

e mërkurë, 21 korrik 2021.

#286

 • 96
 • 34
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Republika domenikane. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Republika domenikane La Primera lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 99.

Republika domenikane La Primera është organizuar nga Leidsa. Faqja zyrtare: www.leidsa.com