Azerbaijan Azerlotereya 6/40 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 maj 2022.

 • 02
 • 06
 • 11
 • 17
 • 30
 • 32

Azerbaijan Azerlotereya 6/40 rezultate e hënë, 23 maj 2022.

 • 03
 • 09
 • 22
 • 36
 • 38
 • 40

Azerbaijan Azerlotereya 6/40 rezultate e diel, 22 maj 2022.

 • 11
 • 19
 • 20
 • 23
 • 32
 • 34

e shtunë, 21 maj 2022.

 • 03
 • 06
 • 09
 • 19
 • 31
 • 37

e premte, 20 maj 2022.

 • 05
 • 10
 • 16
 • 32
 • 37
 • 40

e enjte, 19 maj 2022.

 • 14
 • 16
 • 23
 • 32
 • 34
 • 40

e mërkurë, 18 maj 2022.

 • 01
 • 06
 • 17
 • 18
 • 21
 • 40

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Azerbaixhan. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Azerbaijan Azerlotereya 6/40 është organizuar nga Azerlotereya. Faqja zyrtare: azerlotereya.com

Shanset për të fituar në Azerbaijan Azerlotereya 6/40

Në Azerbaijan Azerlotereya 6/40 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

 • Jackpot në Azerbaijan Azerlotereya 6/40 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.