Azerbaixhan Super Keno rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

24245

 • 5
 • 6
 • 10
 • 14
 • 22
 • 28
 • 33
 • 36
 • 42
 • 44
 • 50
 • 53
 • 54
 • 56
 • 57
 • 61
 • 62
 • 63
 • 66
 • 70

Azerbaixhan Super Keno rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

24244

 • 1
 • 2
 • 4
 • 6
 • 13
 • 15
 • 18
 • 21
 • 26
 • 27
 • 45
 • 46
 • 47
 • 52
 • 55
 • 58
 • 59
 • 60
 • 63
 • 69

Azerbaixhan Super Keno rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

24243

 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13
 • 24
 • 25
 • 27
 • 31
 • 32
 • 35
 • 42
 • 48
 • 49
 • 57
 • 58
 • 59
 • 65
 • 66
 • 68

Azerbaixhan Super Keno rezultate e martë, 11 qershor 2024.

24242

 • 2
 • 11
 • 16
 • 18
 • 19
 • 21
 • 23
 • 25
 • 30
 • 32
 • 33
 • 34
 • 43
 • 44
 • 46
 • 51
 • 62
 • 64
 • 66
 • 70

e hënë, 10 qershor 2024.

#24241

 • 2
 • 4
 • 17
 • 19
 • 21
 • 23
 • 24
 • 25
 • 32
 • 35
 • 40
 • 43
 • 45
 • 49
 • 50
 • 54
 • 58
 • 63
 • 65
 • 67

e diel, 9 qershor 2024.

#24237

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 10
 • 18
 • 21
 • 28
 • 29
 • 30
 • 33
 • 35
 • 36
 • 39
 • 52
 • 56
 • 62
 • 64
 • 67
 • 70

e shtunë, 8 qershor 2024.

#24236

 • 4
 • 6
 • 8
 • 10
 • 11
 • 12
 • 16
 • 17
 • 18
 • 26
 • 42
 • 43
 • 44
 • 48
 • 49
 • 56
 • 57
 • 63
 • 69
 • 70

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Azerbaixhan. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Azerbaixhan Super Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70.

Azerbaixhan Super Keno është organizuar nga Azerlotereya. Faqja zyrtare: azerlotereya.com